Teatrul „Luceafărul” va prezenta un spectacol de Slava Sambriș

  • 24 Decembrie 2022 10:10
Teatrul „Luceafărul” va prezenta un spectacol de Slava Sambriș

La Teatrul ”Luceafărul” va avea loc sâmbătă și duminică, 24 și 25 decembrie, la ora 18.30, spectacolul ”Colivia cu nebune” de Jean Poiret, în regia lui Slava Sambriș, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, un tânăr îndrăgostit peste măsură, Laurent, hotărăște să se însoare. Înainte de acest pas însă, el trebuie să facă față unei dificile încercări – să organizeze o cină în familie, cu părinții, informează MOLDPRES.

Nimic ieșit din comun până în acest moment, doar că mireasa provine dintr-o familie cu vederi extrem de conservatoare, cu un tată politician care militează pentru morală și familia tradițională. Iar Laurent descinde dintr-o familie ieșită din tiparele unei mentalități conservatoare.

De frică să nu-și piardă iubita, tânărul își roagă tatăl să joace în fața familiei ei un rol complicat… „Colivia cu nebune” se recomandă drept o comedie despre aparențe și prejudecăți, familii tradiționale și …mai puțin ori, poate, mai mult de-atât, sau, într-un cuvânt: despre iubire, în toate formele și înțelesurile ei.

Sâmbătă, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” readuce în scenă spectacolul ”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, în regia lui  Alexandru Cozub, la 18.30, Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Chirița în provincie” de Vasile Alecsandri, în regia lui Petru Vutcărău, și la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” – spectacolul ”Sonata Lunii”, inspirat din filmul „Dineu cu vecinii de sus” și adaptat pe scena de teatru de către regizoarea Daniela Burlaca.

Duminică, la ora 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va oferi publicului spectacolul ”Aveți ceva de declarat?”, montat de Petru Hadârcă după piesa “Puricele în ureche”, scrisă de comediograful francez Georges Feydeau și Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A.P. Cehov” – spectacolul ”Cină în stil francez” de Marc Camoletti,  în regia lui Boris Mihnea (Rusia).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău