Teatrul Elisabeta din București, stagiune online pentru românii de pretutindeni

  • 12 Februarie 2021 16:28
Teatrul Elisabeta din București, stagiune online pentru românii de pretutindeni

Iubitorii de teatru din orice colț al lumii s-ar afla au șansa de a se bucura din confortul propriei case de unele dintre cele mai iubite comedii românești. Teatrul Elisabeta din București lansează în parteneriat cu Cineclic.ro, începând cu luna martie, o stagiune online în care spectatorii vor putea viziona câteva producții de succes.

Potrivt infoprut.ro, stagiunea online se adresează tuturor românilor de pretutindeni și va avea premiera vineri, 12 martie, începând cu ora 20,00 (GMT+2), când va fi lansată pe platforma Cineclic comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” în format UltraHD, disponibilă pentru 48 ore. 

Valoarea biletului este de 8 euro, iar în costul acesta vor fi incluse materialele care vor apărea exclusiv pe platorma Cineclic- interviuri cu actorii, imagini din culise și multe altele. Biletele pot fi achiziționate de pe  http://www.cineclic.ro sau http://www.teatrulelisabeta.ro.

Fiecare bilet vândut va contribui la susținerea tinerelor talente: 1 euro din valoarea fiecărui bilet va merge către cei mai tineri dintre actorii instituției.

Comedia „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!”, în regia lui Șerban Puiu, îi aduce pe ecrane pe actorii Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimisi, Maria Buză, Anca Dinicu și Marcelo Cobzariu. Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajează o bucătăreasă iscusită să le prepare bucate alese și, drept alibiul perfect, il invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui se hotărăște să rămână acasă. Se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât „alibiul”, adică Bernard. Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aiba mai multe întorsături decât un tirbușon.

Mai multe informații despre spectacol găsiți AICI.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău