Teatre din România și R. Moldova, la Festivalul Internațional de Teatru de la Chișinău

  • 04 Octombrie 2021 16:31
Teatre din România și R. Moldova, la Festivalul Internațional de Teatru de la Chișinău

Teatrul Național „Satiricus I.L. Caragiale” din Chișinău vine cu o nouă surpriză pentru iubitorii de artă. În perioada 11-21 octombrie 2021, se va desfășura Festivalul Internațional de Teatru FESTIS, ediția a V-a, unde sunt invitate să participe și teatrele din România, transmite infoprut.ro.

Tema festivalului din acest an este „Rezistăm prin teatru”, iar în cadrul acestuia sunt invitate să participe peste 30 de teatre din Republica Moldova, România, Georgia, Bulgaria, potrivit sursei citate

Pe scenele și în holul Teatrului Național „Satiricus I.L. Caragiale” vor avea loc tradiționalele prezentări de spectacole, workshop-uri, lansări de carte, conferințe de presă, seminare. Evenimentul este susținut de Institutul Cultural Român Mihai Eminescu și se va desfășura sub patronajul Primarului General de Chișinău.

FESTIS constituie un eveniment cultural, un veritabil pod de teatru și de simțire artistică. Accentul principal va fi pus pe cunoașterea reciprocă a creatorilor de teatru. Se vor întruni numeroși cronicari și critici de teatru, regizori, dramaturgi, scenografi din Republica Moldova, România, Franța, Ucraina, Rusia, Bulgaria, care vor ține prelegeri pe diverse teme.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău