Tarom prelungește suspendarea curselor aeriene către/dinspre Republica Moldova

  • 17 Septembrie 2020 09:09
Tarom prelungește suspendarea curselor aeriene către/dinspre Republica Moldova

Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către autorități, compamia TAROM din România prelungește suspendarea operării curselor comerciale până la data de 14 octombrie inclusiv, către/dinspre Republica Moldova.

Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate, potrivit unui comunicat al companiei. 

Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor. Pentru suport, compania compana roagă pasagerii să contacteze agentul emitent al biletului. Mai multe detalii: https://tarom.ro/bucura-te-de-flexibilitate

Ȋn cazul în care biletele au fost achiziționate pe site-ul TAROM sau într-o agenție TAROM, persoanele pot adresa un mail la: [email protected]

Menționăm faptul că de la aceste restricții sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene: cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenție solicitate de către autorități, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar și zborurile de repatriere (chartere speciale)

 
 
 
 
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău