Târguri cu produse autohtone și târguri școlare. Adresele unde se vor desfășura

  • 19 August 19:40
Târguri cu produse autohtone și târguri școlare. Adresele unde se vor desfășura

Primăria municipiului Chișinău informează că în weekend-ul: 20-21 august 2022, în sectoarele capitalei se vor desfășura iarmaroace cu produse/ mărfuri autohtone și târguri școlare.

În sectorul Buiucani, pe Calea Ieșilor, 8, în adiacența CC „Zity Mall", va fi organizat iarmarocul școlăresc „Dor de școală", în perioada 18-21 august 2022.

În Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu", va avea loc Târgul produselor apicole și de artizanat, organizator SRL „Prisaca de Lux", iar pe aleea pietonală din str. A. Pușkin, Scuarul Catedralei, se va desfășura Târgul Apicol, organizator: Asociația Națională a Apicultorilor din Moldova, în perioada 19-21 august 2022.

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103, în vecinătatea Cinematografului „E. Loteanu", va avea loc un iarmaroc cu articole de artizanat și hand-made, cu fructe și produse din fructe, organizat de SRL „Boldescu & Co", în perioada 20-21 august 2022.

Pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul producătorilor locali cu produse alimentare și nealimentare autohtone „EcoLocal", organizator: Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali, 20.08.2022;

Pe str. Calea Ieșilor, 11/4, la intrarea în Parcul „Alunelul", va avea loc Târgul produselor agroalimentare autohtone „Cămara Fest", organizat de Federația Națională a Fermierilor și Pretura Buiucani.

În sectorul Botanica, pe adresele: bd. Traian, 22, șos. Muncești, 170 și str. Butucului, va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

De asemenea, în Parcul „Sarmizegetusa”, se va desfășura „Târgul Micilor Antreprenori", cu produse agroalimentare și articole de artizanat, 20-21 august 2022.

În Parcul Valea Trandafirilor (str. Valea Trandafirilor, 17), va fi organizată o expoziție cu vânzare a lucrărilor meșterilor populari și artiștilor plastici.

În sectorul Centru, pe adresele: str. V. Alecsandri, 8, colț cu str. Lacului, str. Ismail 94, colț cu bd. D. Cantemir și str. N. Testemițanu, 30 va fi organizat Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

Totodată, în perioada 08 august - 04 septembrie,va fi organizat iarmarocul Școlar 2022, pe adresele: str. Ismail, 94, colț cu bd. D. Cantemir, str. Armenească colț cu str. Mitropolit Varlaam; str. Mitropolit Varlaam, 56 (în perimetrul pieței Î.M. „Grisan Hamb" SA).

De asemenea, pe str. Tiraspol, 5-9 (în preajma Gării) va avea loc Târgul de vechituri.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole.

În același sector, până pe 18 septembrie, a. c., va avea loc Târgul producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe adresele: Calea Orheiului, 109/2, str. A. Doga, 35; str. Ceucari, 8.

Totodată, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, nr. 6, va avea loc Târgul pentru comercializarea fructelor, legumelor și produselor apicole autohtone (30.07-02.09.2022).

În sectorul Ciocana, pe aleea din bd. Mircea cel Bătrân, Scuarul Arborelui Solar, va avea loc Festivalul Pomușoarelor și al Mierii de Albine (ediția II), cu participarea producătorilor autohtoni.

De asemenea, pe str. Alecu Russo, 63/1, se va desfășura iarmarocul „Bună ziua, școală", în perioada 20 august - 4 septembrie, a. c, se arată în comunicat.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
18,3
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,24 m/s
Sat
23
Sun
18
Mon
14
Tue
12
Wed
12
Arhivă Radio Chișinău