Târguri cu produse autohtone, organizate la Chișinău, în zilele de 15 și 16 iulie

  • 15 Iulie 2023 09:00
Târguri cu produse autohtone, organizate la Chișinău, în zilele de 15 și 16 iulie

În zilele de 15 și 16 iulie în sectoarele capitalei vor fi desfășurate diverse iarmaroace și târguri cu produse și mărfuri autohtone, anunță Primăria municipiului Chișinău. Acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 15 iulie 2023 va fi deschis târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscova, 21, vizavi de strada M. Basarab, 6 și strada Calea Orheiului 109/2  - Târg cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe strada Miron Costin, 13/1 – Târgul cu tradiție al producătorilor autohtoni „Delicii din natură”, organizat în colaborare cu AO „Perspectiva”.

Pe strada Andrei Doga, 35, strada Iazului 1, strada Ceucari, 8, strada Albișoara, 80/5 – Târg cu fructe și legume;

În sectorul Centru, pe sstrada Ismail, 94, colț cu strada D. Cantemir – Târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Botanica, în Parcul „Valea Trandafirilor” - Târg artizanal și de articole hand-made.

În același sector, pe șoseaua Muncești, 598, bulevardul Traian, 22, bd. Cuza-Vodă, 30/1, strada Hristo Botev 29, strada Trandafirilor, 15/2, șoseaua Muncești, 170 - Târg cu produse agricole.

În sectorul Ciocana – Târgul producătorilor autohtoni  „Cămara Fest”, în colaborare cu AO „Eurocivis”, bulevardul Mircea cel Bătrân, intersecție cu strada Petru Zadnipru (Scuarul Arborelui Solar).

În cadrul Festivalului „Te salut, Chișinău”, ediția a III-a, pe Strada Pietonală E. Doga va avea loc un târg cu articole meșteșugărești și de artizanat, precum și activități de comerț cu produse alimentare pe strada Columna, în perimetrul străzilor A. Pușkin și Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și pe Aleea Grigore Vieru.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,03 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Fri
11
Arhivă Radio Chișinău