Târg de cariere la Chișinău

  • 04 Aprilie 2014 14:44
Târg de cariere la Chișinău

Câteva zeci de agenți economici și-au făcut vineri, 4 aprilie, publice ofertele pentru angajări, în cadrul unui târg de cariere, la un centru comercial din capitală.

Peste 150 de locuri de muncă, în domenii precum vânzările, serviciile, finanțele și managementul sunt disponibile pentru cei interesați, inclusiv pentru studenții care vor să își înceapă cariera. 

Studenții sau viitorii absolvenți spun că sunt în căutarea, mai degrabă, a unui loc de muncă part-time, pentru a avea timp și pentru studii.

Anagajtorii au oferte atât pentru persoane cu experiență, cât și pentru începători. Unii organizează și instruiri, înainte de angajare.

Târgul este o oportunitate de comunicare dintre agenții economici și cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, în contextul în care cererea și oferta pe piața muncii nu corespund întotdeauna, a subliniat organizatorul evenimentului, Eugeniu Gârlă.

Târgul de cariere va continua și mâine, iar pe lângă un loc de muncă, candidații mai pot găsi oferte de intership și voluntariat și pot participa la ateliere organizate de companii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
17,24
Cer fragmentat
Umiditate:51 %
Vint:3,6 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău