Tânărul actor Ioan-Cristi Vlad a murit înghițit de apele Nistrului

  • 27 Iulie 10:20
Tânărul actor Ioan-Cristi Vlad a murit înghițit de apele Nistrului

Actorul Ioan-Cristi Vlad, angajat la Teatrul Național ”Eugene Ionesco”, s-a stins ieri din viață, fiind înghițit de apele Nistrului. Astăzi el ar fi împlinit 25 de ani, informează MOLDPRES.

Vestea Tragică a fost anunțată ieri pe rețelele de socializare de către Petru Vutcărău, regizorul și directorul Teatrului „Eugene Ionesco”, scrie MOLDPRES.

„Trăim în teatru o durere teribilă! O durere greu de exprimat în cuvinte. Ne-a părăsit colegul nostru îndrăgit, copilul minunat cu suflet mare, tânărul actor Ioan-Cristi Vlad! S-a stins din viață în dimineața aceasta, ”Îmbrățișat” de apele Nistrului. Cruntă îmbrățișare! A intrat în apă râzând, fericit că mâine, 27 iulie, avea să-și sărbătorească ziua de naștere.... 25  de ani! Sărbătoarea va avea loc în ceruri, alături de Dumnezeu! Dumnezeu l-a dorit alături chiar de ziua lui, pentru că l-a îndrăgit. Cu siguranță că i-a pregătit un dar frumos: un loc în rai! Ne vei lipsi, Cristi! De-acum încolo, rămâi în paza Domnului! Noi te-am iubit și nu te vom uita în veci! Zbor lin în împărăția veșnică!”, a scris pe Facebook Petru Vutcărău.

Tânărul actor a debutat acum un an pe scena Teatrului Național „Eugene Ionesco”, după absolvirea Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice (AMTAP). Deși a crescut într-o familie de actori ai Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți, tânărul a ales să facă Informatică după liceu, dar în scurt timp a înțeles că vrea să revină la teatru, unde și-a luat licența, absolvind actorie.

”Ministerul Culturii exprimă sincere condoleanțe familiei Vlad, rudelor, colegilor, tuturor celor care l-au iubit și în inima cărora va continua să trăiască acest „copil cu suflet mare”...”, se menționează într-un comunicat al Ministerului Culturii.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
18
Tue
17
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău