Sutjeska – Sheriff 0-5: Calificare fără emoții pentru tiraspoleni

  • 23 Iulie 2013 21:32
Sutjeska – Sheriff  0-5: Calificare fără emoții pentru tiraspoleni

Șheriff Tiraspol s-a calificat în turul 3 preliminar al UEFA Champions League după ce a zdrobit-o în deplasare pe FK Sutjeska din Muntenegru cu scorul de 5:0.

După ce acum o săptămână partida tur, disputată la Tiraspol, s-a terminat la egalitate, scor 1-1, campioana Moldovei a obținut o victorie fără drept de apel în meciul de răspuns din Muntenegru. Primele patru goluri au fost marcate de brazilienii formației din orașul de pe Nistru. Mai întâi s-a remarcat Cadu (13') care a deschis scorul în prima repriză. După reluare, tiraspolenii au înscris de două ori în doar 5 minute prin Ricardinho (47') și Fernando (52'). Ultimul a reușit dubla în minutul 65'. Cel care a marcat cel-al cincilea gol a fost Alexandru Scripcenco (86').

Cu acest rezultat de 5:0, Sheriff își trece în cont cea mai mare victorie înregistrată în cupele Europene și o egalează astfel pe Zimbru Chișinău care deținea până acum recordul național în competițiile UEFA cu două victorii, cu același scor de 5:0, obținute în sezonul 1999/2000 în confruntarea cu irlandezii de la Saint Patrik’s.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor Sheriff Tiraspol va juca, cel mai probabil, cu campioana Croației, Dinamo Zagreb.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
15,52
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
20
Sat
22
Sun
23
Mon
25
Arhivă Radio Chișinău