Suspect arestat în legătură cu pachetele explozibile trimise mai multor personalități din SUA, în această săptămână

  • 26 Octombrie 2018 20:13
Suspect arestat în legătură cu pachetele explozibile trimise mai multor personalități din SUA, în această săptămână

Autoritățile federale din Statele Unite au arestat o persoană, vineri, în legătură cu cel puțin 12 dispozitive explozibile trimise prin pachete poștale în această săptămână, având ca destinatari politicieni democrați și cunoscuți critici ai președintelui Donald Trump, a comunicat Departamentul american de Justiție.

Suspectul fost reținut în zona orașului Miami, a declarat un oficial american. Ancheta legată de valul de pachete suspecte din această săptămână s-a concentrat în sudul Floridei și asupra unui complex de sortare a corespondenței, din această zonă.

Citând o sursă anonimă, MSNBC a transmis că suspectul este un bărbat de 50 de ani.

Potrivit CNN, acesta a fost arestat în Plantation, un oraș de lângă Ft. Lauderdale, Florida. Reuters nu poate confirma independent aceste informații. Amplasarea pachetelor explozibile nu a fost revendicată până acum, iar autoritățile au afirmat că acestea se încadrează în fapte de terorism intern, având loc cu mai puțin de două săptămâni înainte de alegerile legislative de la jumătatea mandatului prezidențial, ce ar putea modifica balanța de putere de la Washington. 

sursa: rador 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:89 %
Vint:2,06 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău