Surpriză la JO. Echipa de hochei a Rusiei, eliminată

  • 19 Februarie 2014 21:34
Surpriză la JO. Echipa de hochei a Rusiei, eliminată

Surpriză de proporții la Jocurile Olimpice. Echipa de hochei a Rusiei, cu vedete din liga nord-americană, a fost eliminată din concurs.

Rușii au pierdut azi sfertul de finală cu Finlanda cu scorul de 1-3. Președintele rus Vladimir Putin, care și-ar fi dorit cu orice preț aurul la hochei pe gheață, nu a reacționat deocamdată la înfrângere.
 
Tot azi, echipa de biatlon a Norvegiei a câștigat medalia de aur la ștafeta mixtă, devansând Cehia și Italia, medaliatele cu argint și bronz. Cu acest titlul pe echipe, norvegianul Ole Einar Bjorndalen va intra în istoria Jocurilor Olimpice, devenind cel mai medaliat sportiv – 13 medalii, dintre care opt de aur. El îl va depăși pe compatriotul său schiorul Bjorn Daehlie, care s-a oprit la 12 medalii, dintre care opt de aur.
 
Norvegia a obținut azi medalia de aur și în proba feminină de sprint pe echipe la schi fond. În concursul masculin la sprint pe echipe, marea favorită, Rusia a obținut doar medalia de argint, aurul fiind luat de surprinzătoarea echipă a Finlandei. 
 
Și tot astăzi, din cauza evenimentelor de la Kiev, echipa paraolimpică a Ucrainei a anunțat că își anulează ceremonia de plecare la jocurile de la Soci.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:4,12 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău