Suporter regal la finala US Open: Ducesa Meghan vine să o susțină pe adversara româno-canadiencei Bianca Andreescu

  • 07 Septembrie 2019 16:42
Suporter regal la finala US Open: Ducesa Meghan vine să o susțină pe adversara româno-canadiencei Bianca Andreescu

Ducesa Meghan de Sussex este așteptată să participe la meciul de sâmbătă seară din finala turneului de tenis US Open, în care se vor înfrunta Serena Williams, bună prietenă a soției prințului Harry al Marii Britanii, și jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, potrivit Reuters.

Finala dintre Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, și Serena Williams, locul 8 WTA, sextuplă campioană la Flushing Meadows, va începe la 23.00, ora României.

Potrivit The Times, ducesa Meghan a sosit la New York vineri, cu o cursă comercială.

Fosta actriță americană a asistat și la finala de la Wimbledon din iulie, când Williams a pierdut în fața Simonei Halep.

Williams și Andreescu s-au întâlnit cel mai recent în finala de la Toronto, acum o lună, atunci când Serena a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări la spate și i-a oferit practic Biancăi cel de-al doilea trofeu al carierei. Dacă va câștiga finala sâmbătă, americanca, deținătoare a nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam, va egala recordul absolut deținut de Margaret Court, de 24 de titluri la turnee de Mare Șlem.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de seară București
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău