Summitul de la Sibiu | Juncker: Voi lupta pentru o Uniune care deschide granițele pentru cei care au nevoie

  • 08 Mai 2019 19:15
Summitul de la Sibiu | Juncker: Voi lupta pentru o Uniune care deschide granițele pentru cei care au nevoie

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat, miercuri, la Sibiu, că în mandatul său a făcut ceea ce a promis și că în mandatul viitor va lupta pentru o Uniune Europeană care să deschidă granițele pentru cei care au nevoie,scrie Mediafax.ro

„Am făcut ce am promis, dar ideea e că nu puteam lăsa singure Italia și Grecia și le-am sprijinit și financiar. Am rezolvat problema? Nu! Pentru că asta va fi o problemă care va continua. Noi ca europeni nu avem dreptul de interzice pe cei care vin de departe, pentru că sunt persecutați.

Mereu voi lupta pentru o UE care deschide granițele, nu pentru toată lumea, ci pentru cei mulți care au nevoie”, a spus Jean-Claude Juncker, la Sibiu, întrebat dacă e mulțumit de mandatul care se încheie la Comisia Europeană și despre modul cum UE a rezolvat problema migrației.

Președintele Parlamentului European, Jean-Claude Juncker, și președintele României, Klaus Iohannis, participă, la Sibiu, la dezbaterea „Dialogul cetățenesc”, eveniment organizat de către Comisia Europeană, în contextul Summit-ului care va avea loc, joi, la Sibiu.

Sursa:Mediafax.ro 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău