Suedia | Doi morți și o persoană accidentată înaintea unui concert-tribut dedicat grupului ABBA

  • 03 Noiembrie 2021 14:36
Suedia | Doi morți și o persoană accidentată înaintea unui concert-tribut dedicat grupului ABBA

Două persoane au murit și o a treia a fost accidentată după ce un spectator a căzut de la etajul al șaptelea al unei săli de concerte din Suedia peste publicul reunit la parterul clădirii, a anunțat miercuri un purtător de cuvânt al Poliției din orașul Uppsala, citat de CNN.

Incidentul s-a produs marți seară cu aproximativ 30 de minute înaintea unui concert-tribut dedicat trupei ABBA, care urma să înceapă la ora locală 19:30, a precizat același purtător de cuvânt, scrie Agerpres.

Aproximativ 1.000 de persoane s-au reunit la Sala de Concerte și Congrese din Uppsala, un oraș aflat la 70 de kilometri nord de capitala Suediei, Stockholm, pentru a asista la acel eveniment muzical, potrivit Poliției locale.

Cu puțin timp înainte de începerea concertului, un bărbat de aproximativ 80 de ani a căzut de la etajul al șaptelea peste doi spectatori - un bărbat și o femeie, ambii în jurul vârstei de 60 de ani -, care se aflau în foaierul de la parterul sălii.

Cei doi bărbați au murit, iar femeia accidentată a fost transportată la spital. Ea nu a suferit răni care să îi pună viața în pericol, a anunțat Poliția suedeză.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a investiga circumstanțele în care s-a produs incidentul.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău