Subiecte ce țin de problematica transnistreană, discutate de Cristina Lesnic la o întrevedere cu ambasadorul Daniel Ioniță

  • 06 Martie 2019 17:48
Subiecte ce țin de problematica transnistreană, discutate de Cristina Lesnic la o întrevedere cu ambasadorul Daniel Ioniță

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță.

Potrivit unui comunicat de presă al Biroului Politici de Reintegrare, cei doi oficiali au discutat despre problematica transnistreană, mecanismul de documentare cu plăci neutre a autovehiculelor din regiunea transnistreană și a mecanismului de apostilare a diplomelor neutre eliberate de Universitatea ,,Taras Șevcenco” din Tiraspol.

Cele două părți au reiterat angajamentul comun pentru diversificarea domeniilor de cooperare, cu accent pe intensificarea relațiilor bilaterale bazate pe susținere și încredere între cele două țări.

Viceprim-ministru Cristina Lesnic a exprimat apreciere pentru contribuția ambasadorului român la dezvoltarea proiectelor menite să promoveze măsurile de consolidare a încrederii între locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău