Subdiviziunile Poliției de Frontieră dotate cu 30 de automobile noi

  • 30 Ianuarie 18:45
Subdiviziunile Poliției de Frontieră dotate cu 30 de automobile noi

Treizeci de automobile de serviciu au fost transmise astăzi în subdiviziunile tactice ale Poliției de Frontieră, informează MOLDPRES.

Potrivit Poliției de Frontieră, autovehiculele sunt dotate cu tehnologii avansate de comunicare și echipamente specializate.

„Mobilitatea este un factor important în intervențiile la hotar, iar automobilele vor oferi polițiștilor de frontieră acces rapid și flexibil în diverse medii și condiții de teren. Astfel, utilizarea acestora va contribui la o mobilitate mai bună și la creșterea capacităților operaționale ale personalului, inclusiv la sporirea securității frontierei de stat și gestionarea eficientă a fluxului de migranți”, a precizat Poliția de Frontieră.

Noile autovehicule au fost achiziționate în cadrul proiectului „Sprijinirea protecției, tranzitului, întoarcerii voluntare și informate și a reintegrării cetățenilor Parteneriatului Estic și resortisanților țărilor terțe afectați de conflictul din Ucraina”. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de către Organizația Internațională de Migrație Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău