SUA/Rusia | Anchetatori americani s-au întâlnit cu fostul spion britanic Christopher Steele

  • 06 Octombrie 2017 08:47
SUA/Rusia | Anchetatori americani s-au întâlnit cu fostul spion britanic Christopher Steele

Anchetatori americani s-au întâlnit cu Christopher Steele, fostul spion britanic aflat la originea raportului despre contacte repetate între echipa de campanie a lui Donald Trump și Rusia, transmite Agerpres.

CNN a aflat că FBI și comunitatea americană de informații au luat anul trecut în dosarul Steele mult mai în serios decât ce au recunoscut public agenții.

Cotidianul Wall Street Journal l-a identificat la fostul ofițer din cadrul MI6 Christopher Steele ca fiind autorul raportului de 35 de pagini pe care Donald Trump l-a calificat ca 'fake news'.

Acest raport controversat descria numeroase detalii compromițătoare pentru Donald Trump, în special existența unei înregistrări video cu caracter sexual implicând prostituate sau schimburi de informații timp de un deceniu cu Kremlinul.

Richard Burr, președintele republican al Comisiei senatoriale pentru serviciile de informații - una din cele trei comisii care anchetează de la începutul anului asupra acestei afaceri -, a afirmat miercuri că Moscova a reușit să semene 'haos la toate nivelurile alegerilor prezidențiale' din 2016.

Sursa: Agerpres

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
-1,71
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Wed
1
Thu
3
Fri
1
Sat
-0
Sun
-3
Arhivă Radio Chișinău