SUA| McDonald's va promova vaccinarea anti-COVID-19 pe ceștile de cafea și comenzile livrate la domiciliu

  • 12 Mai 2021 14:31
SUA| McDonald's va promova vaccinarea anti-COVID-19 pe ceștile de cafea și comenzile livrate la domiciliu

McDonald's colaborează cu administrația Biden într-o campanie de marketing pentru a conștientiza importanța vaccinării anti-COVID-19 în rândul populației americane și pentru a ajuta clienții să-și facă programări pentru vaccinare, relatează dpa.

Gigantul de fast-food cu sediul în Chicago a anunțat marți că va promova campania "We Can Do This" (Putem face asta) a Departamentului SUA pentru Sănătate și Servicii Umane pe panoul său publicitar amplasat în Times Square la sfârșitul acestei luni și pe ceștile de cafea McCafe și comenzile livrate la domiciliu în toate restaurantele din SUA începând din iulie.

Anunțul survine survine în momentul în care ratele de vaccinare încetinesc în țară și unii oameni rămân ezitanți cu privire la vaccinarea anti-COVID-19.

Luni, Chicago și Illinois au anunțat un efort pentru creșterea numărului de vaccinări prin înființarea de clinici în cele mai importante clădiri comerciale, precum Wrigley Building și Merchandise Mart. În Illinois, 35,73% din populația statului a fost complet vaccinată, potrivit autorităților.

Sit-urile de vaccinare din Chicago vor începe joi să imunizeze copii cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, după ce Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA a aprobat de urgență utilizarea vaccinului pentru această grupă de vârstă, au declarat marți oficiali din domeniul sănătății publice.

Ceștile de cafea și autocolantele de pe comenzile livrate la domiciliu vor direcționa clienții către site-ul vaccines.gov, unde oamenii pot afla mai multe informații despre vaccinurile anti-COVID-19 și vor putea face o programare la un centru din apropiere. McDonald's are aproape 14.000 de restaurante în Statele Unite.

În martie, statul Illinois a lansat o campanie de conștientizare publică, în valoare de 10 milioane de dolari, pentru combaterea sentimentului de neîncredere în vaccinul anti-COVID-19 în rândul comunităților de culoare și latino.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal Chișinău
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău