SUA | Fiul cel mare al lui Donald Trump, convocat în fața unei comisii a Senatului în cadrul anchetei privind ingerința rusă în alegerile prezidențiale

  • 09 Mai 2019 08:14
SUA | Fiul cel mare al lui Donald Trump, convocat în fața unei comisii a Senatului  în cadrul anchetei privind ingerința rusă în alegerile prezidențiale Urban Education Journal

Fiul cel mare al președintelui Statelor Unite, Donald Trump Junior, este convocat în fața unei comisii a Senatului în cadrul anchetei privind ingerința rusă în alegerile prezidențiale americane, relatează AFP.

Este pentru prima dată când Congresul face uz de prerogativele sale pentru a convoca un membru al familiei Trump. Potrivit presei americane, care citează surse anonime, el urmează a fi chestionat în legătură cu declarațiile sale despre un proiect pentru un Trump Tower la Moscova. Donald Trump Junior intenționează să se opună convocării sale, potrivit Wall Street Jurnal.

În raportul său de anchetă, remis la sfârșitul lui martie, procurorul special Robert Mueller a scris că nu a găsit nicio dovadă despre o înțelegere secretă între Rusia și anturajul lui Donald Trump în 2016, dar a subliniat o serie de presiuni îngrijorătoare exercitate asupra sa în cursul investigației, notează Agerpres.

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:0,51 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău