Stefan Füle efectuează o vizită de lucru în Ucraina

  • 11 Octombrie 2013 12:15
Stefan Füle efectuează o vizită de lucru în Ucraina

Vizita lui Füle are loc înaintea publicării raportului misiunii speciale a Parlamentului European în Ucraina privind monitorizarea cazului fostului premier condamnat, Iulia Timoșenko.

Comisarul european pentru extindere și politica de vecinătate, Stefan Füle, efectuează, vineri, 11 octombrie, o vizită oficială în Ucraina, stat cu care Uniunea Europeană ar putea semna un acord de asociere, în timpul summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius. 

Vizita lui Füle are loc înaintea publicării raportului misiunii speciale a Parlamentului European în Ucraina privind monitorizarea cazului fostului premier condamnat Iulia Timoșenko.

Șeful Delegației Uniunii în Ucraina, Ian Tombinsky, a declarat anterior că, în timpul vizitei la Kiev, comisarul Füle va participa la o serie de discuții cu oficiali ucraineni și, de asemenea, va fi invitat la o masă rotundă cu participarea reprezentanților Guvernului ucrainean, ai opoziției și ai societății civile. Evenimentul va fi dedicat summitul Parteneriatului Estic, care va avea loc în noiembrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,03 m/s
Sat
11
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Wed
19
Arhivă Radio Chișinău