Statele Unite | Noul adjunct al secretarului John Kelly susține ideea construirii unui zid cu Mexic

  • 18 Mai 2017 08:57
Statele Unite | Noul adjunct al secretarului John Kelly susține ideea construirii unui zid cu Mexic

Președintele american Donald Trump a recompensat pentru sprijinul său un șerif de culoare ultraconservator și foarte controversat, numindu-l într-un post cheie al Ministerului Securității Interne, relatează Agerpres.

David Clarke, care devine unul dintre adjuncții secretarului John Kelly, și-a anunțat miercuri promovarea la un post de radio din Wisconsin, stat din regiunea marilor lacuri unde s-a făcut celebru.

Acest afro-american ultraconservator susține în special o promisiune emblematică a președintelui: construirea unui zid de-a lungul întregii frontiere între SUA și Mexic.

Într-un mesaj pe Twitter în care denunța presupusa corupție generalizată în administrația Obama, el estimase că a venit timpul să se recurgă la "furci și la torțe".

Într-un alt mesaj, la sfârșitul lunii ianuarie, el lansase un apel de a se trece la o ofensivă împotriva manifestanților care protestau în aeroporturi împotriva decretului antiimigrație a lui Donald Trump, măsură ce a fost suspendată de aproape patru luni.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău