Start campaniei ”Moldovenii sunt români”

  • 19 Iunie 2015 12:54
Start campaniei ”Moldovenii sunt români”

”Moldovenii sunt români”. Acesta este titlul unei campanii de conștientizare, care se va desfășura începând de astăzi la Chișinău, timp de mai multe săptămâni. Acțiune organizată de Platforma Civică Onoare, Demnitate și Patrie, are drept scop potrivit unui comunicat al organizației, ”promovarea adevărului istoric, valorilor naționale românești…

”Moldovenii sunt români”. Acesta este titlul unei campanii de conștientizare, care se va desfășura începând de astăzi la Chișinău, timp de mai multe săptămâni. Acțiune organizată de Platforma Civică Onoare, Demnitate și Patrie, are drept scop potrivit unui comunicat al organizației, ”promovarea adevărului istoric, valorilor naționale românești și de a arăta că populația Republicii Moldova simte românește și nu își uită rădăcinile strămoșești”.

Potrivit organizatorilor mai multe corturi unde voluntarii campaniei vor discuta zilnic cu cetățenii, între orele 11:00 și 19:00, vor împărți ziare, pliante și alte materiale informative urmează să fie amplasate în fața magazinului UNIC și în fața Poștei Centrale din Chișinău.

Tinerii care doresc se pot implica ca voluntari în desfășurarea campaniei, anunță  organizatorii.

Cei mai activi dinttre ei,  vor avea ocazia să participe în luna iulie la o Școală de Vară în România

Numere de telefon la care vă puteți înscrie: 079 644 618 sau 068 888 455 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
29,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:7,2 m/s
Fri
21
Sat
18
Sun
17
Mon
13
Tue
17
Arhivă Radio Chișinău