Spre atenția beneficiarilor de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă

  • 07 Martie 2023 15:00
Spre atenția beneficiarilor de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă

Casa Națională de Asigurări Sociale informează că astăzi, 7 martie, a fost finanțată prima tranșă de indemnizații pentru incapacitate temporară de muncă. Valoarea totală a finanțării a constituit 39,9 milioane lei, transmite CNAS.

Menționăm că, pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituția bancară unde sunt deserviți sau la orice oficiu poștal din țară. Plata tuturor prestațiilor sociale se efectuează prin modalitatea de plată selectată de beneficiar și disponibilă în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay).

Reamintim, că CNAS pe pagina oficială www.cnas.gov.md prestează un șir de servicii electronice, menite să economisească timp și resurse, astfel fiind mai aproape de cetățeni și oferind mai multe oportunități de a solicita prestațiile sociale, totodată puteți verifica online statutul certificatului medical, introducând în câmpul respectiv seria și numărul certificatului.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi informații puteți contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022- 257-777.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău