Sportivii moldoveni se reîntorc acasă

  • 13 August 2012 16:30
Sportivii moldoveni se reîntorc acasă

Sportivii moldoveni care au participat în ultimele zile de competiții la Jocurile Olimpice de la Londra vor reveni acasă miercuri, 15 august

Sportivii moldoveni care au participat în ultimele zile de competiții la Jocurile Olimpice de la Londra vor reveni acasă miercuri, 15 august. În cel mult 3 săptămâni sportivii își vor primi și premiile acordate de Guvern, potrivit șefului serviciului de presă al Ministerului Tineretului și Sportului, Ghenadie Vasilache, citat de Info-Prim- Neo. În premieră în acest an vor fi premiați sportivii care s-au clasat pe primele 12 locuri. Totodată vor fi premiați antrenorii și stafful tehnic.
Republica Moldova a obținut în acest an 2 medalii de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra , medaliați fiind halterofilii Cristina Iovu și Anatol Cârâcu și se clasează pe locul 76.
SUA se situează pe prima poziție în clasamentul medaliilor câștigate la Jocurile Olimpice ediția 2012, pe locul doi - sportivii din China, urmați de sportivii din Marea Britanie și Rusia, care se situează pe locul patru în acest clasament.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău