Spitalul Raional din orașul Călărași reabilitat termic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică

  • 17 Februarie 2023 16:40
Spitalul Raional din orașul Călărași reabilitat termic cu suportul Agenției pentru Eficiență Energetică

Astăzi, 17 februarie, Călărași. A avut loc recepția finală a lucrărilor efectuate în cadrul proiectului ,,Reabilitarea energetică a clădirii IMSP Spitalul Raional” din orașul Călărași, se arată în comunicatul AEE.

17 februarie, Călărași. A avut loc recepția finală a lucrărilor efectuate în cadrul proiectului ,,Reabilitarea energetică a clădirii IMSP Spitalul Raional” din orașul Călărași.

Valoarea totală a proiectului constituie 1 006 066,79 lei și este susținut în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte nr.3, în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă adresat solicitanților de finanțare din sectorul public.

În cadrul proiectului s-au efectuat măsurile de eficiență energetică:

-         Înlocuirea ferestrelor și ușilor exterioare cu suprafața totală de 206,94 m2;

-         Izolarea termică a pereților exteriori cu suprafața totală de 818 m2;

-         Lucrări de renovare a copertinei.

De menționat, că pe perioada implementării, beneficiarului i-a fost asigurată asistența tehnică ce include raportul de audit energetic, elaborarea devizului de cheltuieli, expertiza documentației de deviz, expertiza tehnică a clădirii și servicii de supraveghere tehnică.

Reamintim că, Agenția pentru Eficiență Energetică are misiunea de a implementa politica de stat în domeniul eficienței energetice, performanței energetice a clădirilor, precum și a valorificării surselor de energie regenerabilă, inclusiv prin atragerea și gestionarea resurselor financiare în vederea finanțării proiectelor în domeniile respective într-un mod durabil din punct de vedere al mediului înconjurător și a schimbărilor climatice.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:89 %
Vint:5,14 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău