Spielberg, criticat pentru că a dăruit regizorilor nominalizați la Oscar coșuri cu șampanie și caviar

  • 10 Februarie 2018 11:47
Spielberg, criticat pentru că a dăruit regizorilor nominalizați la Oscar coșuri cu șampanie și caviar

Andrew Bernstein, președintele Asociației pentru protecția animalelor (PETA), l-a criticat pe Steven Spielberg pentru a le fi dăruit regizorilor, nominalizați la cea de-a 90-a ediție a premiilor Oscar, coșuri cu șampanie și caviar, relatează vineri EFE.

Revista The Hollywood Reporter a dezvăluit că Spielberg, al cărui film 'The Post' a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film și cea mai bună actriță (Meryl Streep), a trimis coșuri cu șampanie și caviar realizatorilor Guillermo del Toro, Christopher Nolan, Greta Gerwig, Jordan Peele și Paul Thomas Anderson, nominalizați la categoria cel mai bun regizor, scrie Agerpres.

"Caviarul nostru preferat este cel vegan, sustenabil, și care nu presupune cruzime față de animale", i-a scris Bernstein într-o notă adresată lui Spielberg.

"Este singurul pe care l-ar aproba E.T. și BFG", adaugă președintele PETA, făcând aluzie la două celebre personaje fantastice care apar în filmele lui Spielberg.

El a profitat de asemenea de ocazie pentru a-i recomanda lui Spielberg să încerce caviarul vegan numit 'Cavi-art'.

Mâncarea vegan este, potrivit asociației, cel mai bun mod de a ține departe afecțiunile cardiovasculare, diabetul sau cancerul.

Pe de altă parte, Bernstein a precizat că actualele cunoștințe privind tratamentul rezervat animalelor în industria alimentației a făcut din "consumul de carne și produse lactate un lucru ce ține de perioada Jurasicului, referindu-se ironic la titlul unui alt film al lui Steven Spielberg, ('Jurassic Park').

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău