Spectacolul ”Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi revine pe scena Teatrului Național ”Mihai Eminescu”

  • 20 Mai 2022 18:24
Spectacolul ”Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi revine pe scena Teatrului Național ”Mihai Eminescu”

La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău va avea loc, sâmbătă, 21 mai, la ora 18.00, spectacolul ”Pomul vieții” de Dumitru Matcovschi, în regia lui Alexandru Cozub, informează MOLDPRES.

În aceeași zi, la ora 18.30, Teatrul ”Luceafărul” readuce în scenă spectacolul „Așteptându-l pe Godot” de Samuel Beckett, în regia lui Slava Sambriș. Spectacolul este creat în colaborare cu Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice.

Tot sâmbătă, la ora 19.00, Teatrul ”Geneza Art” va prezenta spectacolul „3 + Cristina pe frecvența iubirii”, realizat de Daniela Burlaca după un scenariu de film.

Duminică, 22 mai, la ora 17.00, la Teatrul Național de Operă și ”Balet ”Maria Bieșu” va avea loc spectacolul ”Elixirul dragostei”, operă în două acte de Gaetano Donizetti, în regia Rodicăi Picireanu, dirijor – Nicolae Dohotaru, la 17.30, la Teatrul Național ”Eugene Ionesco” – spectacolul ”Fiți sănătos, domnule” de Pierre Chesnot, în regia lui Petru Vutcărău și la ora 19.00, la Teatrul ”Geneza Art” - „3 + Cristina pe frecvența iubirii”.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
8,24
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:1,54 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău