Spectacolul "Cafeneaua" în regia lui Horațiu Mălăele vine la Chișinău

  • 07 Februarie 2017 10:36
Spectacolul

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu" la Chișinău în colaborare cu Teatrul Național „Mihai Eminescu" din Chișinău organizează o reprezentație cu spectacolul Cafeneaua în regia lui Horațiu Mălăele. Evenimentul va avea loc pe data de 12 februarie 2017, ora 18.00, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu".   

Cafeneaua - O bufonadă amară, ce ne propune să cunoaștem povestea simplă a unei familii americane: Louise și Wally Murdock (văzuți la 30, 50 și 70 de ani); căsnicia lor fisurată dar și consolidată de apariția tinerei Janet. Protagoniștii spectacolului sunt mari actori ai scenei românești: Emilia Popescu, Dana Dogaru și Horațiu Mălăele.

O comedie în care râsul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

Pe parcursul comediei, râsul va căpăta gustul sărat al lacrimilor, dominant fiind spectacolul despre viață, iubire, trădare și singurătate.

Horațiu Mălăele transformă o dramoletă americană mofluză într-o explozie de umor și de emoție.

„Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambițiile și slăbiciunile, norocirile si nenorocirile, viața mea, a voastră, a noastră și toate la un loc răsturnate în viața acestei familii imaginate - oglinda vie și spăimântătoare a vieții noastre pe pământ." - Horațiu Mălăele

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău