Specialiștii în urbanism și arhitectură din România vor oferi consultanță Primăriei Chișinău

  • 17 Februarie 2020 14:30
Specialiștii în urbanism și arhitectură din România vor oferi consultanță Primăriei Chișinău

Specialiști români în domeniul arhitecturii vor sosi la Chișinău, la sfârșitul lunii februarie, pentru a oferi consultanță primăriei, transmite MOLDPRES.

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, s-a întâlnit duminică, 16 februarie, la București, cu reprezentanții Asociației Dezvoltatorilor Imobiliari din România “Urbanis”.

Ceban a prezentat oportunitățile investiționale pe care le are municipiul Chișinău și a declarat că acestea ”trebuie valorificate de partea română”.

Un grup de specialiști din domeniul urbanismului și arhitecturii din cadrul Asociației “Urbanis” ar urma să vină la Chișinău la sfârșitul lunii februarie, pentru a oferi suport la dezvoltarea conceptului Planului general urbanistic al municipalității moldovene.

 “Este vorba de construcția parcărilor, dezvoltarea infrastructurii, salubrizare, apă și canalizare, drumuri ș.a. Oameni de afaceri din România vor să colaboreze și să ne ajute pentru a dezvolta Chișinăul. Mesajul Primăriei a fost clar, municipalitatea este transparentă și deschisă, gata pentru investiții”, a declarat Ion Ceban.

Sursa: Moldpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău