Specialiștii în comerț se vor putea angaja doar printr-un „click”

  • 15 Septembrie 2015 15:48
Specialiștii în comerț se vor putea angaja doar printr-un „click”

Tinerii specialiști în comerț vor putea să-și găsească un loc de muncă online. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza Târgul online al locurilor de muncă cu genericul: „Locuri de muncă în domeniul comerțului”.

Acesta se va desfășura în perioada 23-28 septembrie, anunță IPN.

Târgul online va fi disponibil pe site-ul www.e-angajare.md, unde doritorii vor afla despre ofertele de muncă din domeniul comerțului. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de muncă dorită. La rândul lor, angajatorii își vor prezenta ofertele de muncă. 

De la începutul anului 2015, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a desfășurat alte două ediții ale târgului online: „Cariere în construcții” (26-31 martie 2015) și „Locuri de muncă pentru Tineret” (28 mai-1 iunie 2015).

Pe lângă târgul online, un târg al locurilor de muncă se va desfășura la sediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă începând cu 23 septembrie.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:82 %
Vint:3,09 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
10
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău