Igor Grosu a avut o întrevedere cu noul ambasador al Azerbaidjanului

  • 20 Februarie 16:31
Igor Grosu a avut o întrevedere cu noul ambasador al Azerbaidjanului

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut astăzi o întrevedere cu noul ambasador al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Ulvi Vagif oglu Bakhshaliyev, a relatat pentru MOLDPRES Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

Speakerul i-a urat succes ambasadorului în noua misiune diplomatică, menționând că Republica Moldova și Azerbaidjan au reușit, în ultimii ani, să stabilească relații bune interparlamentare. Oficialii au convenit să intensifice acest dialog.

„Suntem interesați în continuare să cooperăm în sfera energetică, în contextul eforturilor noastre de diversificare a furnizorilor de resurse energetice. De asemenea, avem potențial de dialog în domenii precum agricultura și investițiile”, a spus Igor Grosu în cadrul discuțiilor. Un alt subiect discutat a fost despre situația din regiune, dar și importanța de a fi respectată suveranitatea și integritatea teritorială a fiecărui stat.

La rândul său, ambasadorul a anunțat că, în viitorul apropiat, vor fi operate patru zboruri pe săptămână pe cursa Baku-Chișinău.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Sinteza săptămânii cu Vasile State
Meteo Chișinău
21,63
Cer fragmentat
Umiditate:79 %
Vint:7,72 m/s
Sun
19
Mon
22
Tue
23
Wed
25
Thu
22
Arhivă Radio Chișinău