Sparta Praga - Steaua București, scor 1-1 (VIDEO)

  • 27 Iulie 2016 08:56
Sparta Praga - Steaua București, scor 1-1 (VIDEO)

Echipa cehă Sparta Praga și Steaua București au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), marți seara, pe Stadionul Letna, în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, scrie Agerpres.

Pentru Sparta a marcat Josef Sural (35), în urma unui corner, în timp ce golul Stelei a fost reușit de Nicolae Stanciu (75), din lovitură liberă de la circa 24 de metri. Stanciu a fost cel mai bun jucător al ''roș-albaștrilor'', el având și alte ocazii de gol și provocând trei cartonașe galbene în rândul cehilor.

Steaua a început cu o mare ocazie a lui Stanciu (4), dar portarul Bicik a apărat mingea trimisă că capul de decarul stelist. Sparta a replicat imediat și Niță a reținut balonul expediat de Dockal (4). Pintilii și-a încercat șansa de la distanță (6), iar Steaua a continuat să aibă un joc de posesie și să caute drumul spre poarta cehilor.

Lafata a creat pericol în careul vicecampioanei României, dar a reluat pe lângă în primă instanță (25), dar apoi Niță a avut o intervenție providențială (30), la șutul atacantului ceh din 6 metri.

Până la finalul primei reprize, Steaua a mai avut doar o ocazie notabilă, o minge trimisă de Stanciu (31), apărată de Bicik.

Sparta a dominat destul de autoritar ultimul sfert al primei reprize, ratând prin Sural (33), care a tras din careu, dar Niță a fost la post și a respins, și prin Konate (40), care a tras pe lângă poartă. Sural a deschis scorul cu capul, după un corner executat de Dockal (35).

Golul cehilor a fost precedat de o fază controversată în careul gazdelor, când Konate l-a placat pe Momcilovic (32), dar arbitrul nu a acordat penalty-ul cuvenit.

La reluare, Golubovic a fost aproape de egalare, dar a trimis în plasa laterală la centrarea lui Aganovic (49). Stanciu a avut și el o șansă bună (65), dar a tras pe direcția portarului, care a respins.

Fatai, atacant cu cetățenie nigeriană și română care a jucat la Astra Giurgiu, a expediat un șut peste poarta Stelei.

În cele din urmă, perioada bună a Stelei a fost concretizată în minutul 75, când Stanciu a marcat din lovitură liberă de la 25 de metri.

Sparta a revenit în atac și Costa (83) a trimis cu capul imprecis, din poziție bună, în urma unui corner.

Steaua a obținut o remiză importantă în perspectiva partidei revanșă, de la București, care va avea loc în data de 3 august, pe Arena Națională.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău