Sorana Cârstea și Andreea Mitu, în turul II al calificărilor la Roland Garros

  • 17 Mai 2016 19:12
Sorana Cârstea și Andreea Mitu, în turul II al calificărilor la Roland Garros

Cele două jucătoare române și-au asigurat prezența în turul secund al calificărilor pentru tabloul principal al probei de simplu a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, după ce-au câștigat partidele susținute marți, în runda inaugurală.Sorana Cârstea, a treia favorită a calificărilor, a dispus cu 6-4, 6-0 de chinezoaica Yuxuan…

Cele două jucătoare române și-au asigurat prezența în turul secund al calificărilor pentru tabloul principal al probei de simplu a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea de Mare Șlem al anului, după ce-au câștigat partidele susținute marți, în runda inaugurală.

Sorana Cârstea, a treia favorită a calificărilor, a dispus cu 6-4, 6-0 de chinezoaica Yuxuan Zhang și va juca în următoarea fază contra slovacei Jana Cepelova.

Andreea Mitu a învins-o în 3 seturi, cu 4-6, 6-1, 6-3 pe poloneza Paula Kania și o va întâlni în turul al doilea pe chinezoaica Jia-Jung Lu.

Cea de-a treia româncă prezentă în calificări, Patricia Țig, nu a reușit să treacă de primul tur, fiind învinsă de americanca Vania King cu 6-2, 2-6, 7-5.

Pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros sunt prezente patru românce, respectiv Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu și Alexandra Dulgheru.

Sursa: www.radiomures.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
20,24
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău