Sony Xperia Z4 Tablet. Cea mai subțire tabletă, rezistentă și la apă (VIDEO-FOTO)

  • 04 Martie 2015 10:52
Sony Xperia Z4 Tablet. Cea mai subțire tabletă, rezistentă și la apă (VIDEO-FOTO)

Sony a lansat la Mobile World Congress de la Barcelona Xperia Z4 Tablet, model cu care vrea sa concureze iPad Air 2.

La cum arata si ce dotari ofera, noi zicem ca are sanse mari sa faca o figura frumoasa in piata. Decisiv va fi cu siguranta pretul alaturi, bineinteles, de modul in care va fi promovata.

Sony a promovat Xperia Z4 Tablet drept cea mai subtire si cea mai usoara tableta din lume (393 grame) cu ecran de 10,1 inchi qHD (2560 x 1600 pixeli). Gadgetul are o carcasa de numai 6,1 mm grosime si promite pana la 17 ore de redare video!

Potrivit gadgetreport.ro, tableta ruleaza procesorul Snapdragon 810 pe 64 biți (procesor octa-core), are un spatiu de stocare de 32 GB si doua camere foto de 5,1 MP (optimizata pentru selfie) respectiv 8 MP. Xperia Z4 Tablet are si o pereche de difuzoare puternice, instalate frontal pentru o experiență surround.

În plus, la conectarea unei perechi de căști tableta detectează tipul și stilul acestora și adaptează automat setările pentru un sunet optim. Tableta este rezistenta la apă și praf.

Xperia Z4 Tablet se poate conecta la PlayStation 4 prin conexiunea WiFi, folosind controller-ul wireless DUALSHOCK 4, prin PS4 Remote Play3.

Tableta vine si cu aplicațiile Xperia Email, Calendar și Contacte, care pot fi sincronizate prin intermediul Microsoft Exchange ActiveSync (EAS) dar si cu serviciul Xperia Lounge Gold, care aduce universul divertismentului Sony printr-o simplă atingere: vei putea accesa concursuri și oferte exclusive, te vei număra printre primii care vor testa aplicații noi și care se vor bucura de cele mai recente filme, seriale TV și muzică, toate incluse pe dispozitivul tău.

Xperia Z4 Tablet include un acumulator de 6000 mAh, gestionat cu ajutorul modului Sony STAMINA, care oprește funcțiile din fundal atunci când nu le utilizezi pentru a prelungi și mai mult timpul de mobilitate. Putem trimite în continuare mesaje email, să navigăm pe internet sau să rulăm aplicațiile dorite, fără a ne îngrijora de epuizarea bateriei.

Tableta, folosita cu tastatura bluetooth BKB50 , se transforma practic intr-un laptop, in conditiile in care accesoriul include un spatiu de andocare si un touchpad similar laptopurilor.

În plus, pentru a completarea experienței laptop, Xperia Z4 Tablet este prevăzută cu slot-uri pentru imprimantă și proiector. Subțire și ușoară, husa de protecție SCR32 cu două unghiuri variabile este recomandată scriere și vizualizare în deplin confort.

Mobilitatea este completată de boxa BSP60, sincronizată printr-o singură atingere și controlată prin comenzi vocale, oferind suport pentru conferințe telefonice și preluarea notificărilor de pe telefon.

Xperia Z4 Tablet va fi lansata în variantele 4G LTE și Wi-FI in luna iunie. Preturile nu au fost anuntate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:2,06 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău