Sony pregătește un film despre traficantul de droguri Joaquin ”El Chapo” Guzmán

  • 09 Martie 2017 18:59
Sony pregătește un film despre traficantul de droguri Joaquin ”El Chapo” Guzmán

Compania Sony pregătește un film despre traficantul de droguri Joaquin ”El Chapo” Guzmán, care va fi bazat pe o carte scrisă de Cole Merrell și Douglas Century, ce urmează să fie lansată în luna octombrie a acestui an, informează The Hollywood Reporter.

Cartea care va sta la baza filmului este intitulată ”Hunting El Chapo: The Thrilling Inside Story of the American Lawman Who Captures the World’s Most-Wanted Drug Lord”.

Compania a cumpărat drepturile de ecranizare, iar 3 Arts Entertainment va produce adaptarea.

Proiectul va concura cu proiectul realizat de Fox - ”The Cartel” - care este o adaptare a romanului lui Don Winslow ce va fi regizată de Ridley Scott.

De cealaltă parte, Sony speră să poată contracta un regizor cel puțin la fel de cunoscut, iar Michael Bay este unul dintre cei mai doriți cineaști.

În ianuarie 2016, revista Rolling Stone a publicat un text despre Joaquin ”El Chapo” Guzman, scris de actorul Sean Penn, după o întâlnire secretă a starului hollywoodian cu interlopul sud-american, care a avut loc în octombrie 2015. Articolul a stârnit o veritabilă furtună mediatică, a ridicat numeroase întrebări de ordin legal și etic și a determinat capturarea lui ”El Chapo” de autoritățile din Mexic. 

Joaquín "El Chapo" Guzmán se află în custodia autorităților din Statele Unite din luna ianuarie, după ce și-a petrecut un an într-o închisoare de maximă securitate din Mexic. Cunoscutul traficant de droguri a pledat nevinovat, după ce procurorii l-au acuzat de conducerea violentului cartel Sinaloa.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău