Șoferi de microbuze, restabiliți în funcții

  • 22 Octombrie 2012 13:02
Șoferi de microbuze, restabiliți în funcții

Șoferii rutelor de microbuze care au fost concediați pentru că au încălcat regulile circulației rutiere sunt restabiliți în funcții de instanțele de judecată, a anunțat șeful direcției Transport și Comunicații Publice a Primăriei Chișinău, Andrian Boldurescu.Motivul este că nu a fost respectată procedura de concediere, chiar dacă respectivii șoferi au trecut pe culoarea…

Șoferii rutelor de microbuze care au fost concediați pentru că au încălcat regulile circulației rutiere sunt restabiliți în funcții de instanțele de judecată, a anunțat șeful direcției Transport și Comunicații Publice a Primăriei Chișinău, Andrian Boldurescu.

Motivul este că nu a fost respectată procedura de concediere, chiar dacă respectivii șoferi au trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Audio: Andrian Boldurescu

Un grup de lucru al Poliției Rutiere și al Direcției municipale Transport  a monitorizat timp de 9 zile activitatea microbuzelor din capitală și a înregistrat  peste 50 de încălcări ale regulilor de circulație, între care 11 cazuri de trecere pe roșu. Autoritățile au constatat, de asemenea, că unii șoferi de microbuze încalcă cu regularitate regulile de circulație. Primarul Dorin Chirtoacă a dispus ca o listă cu numele șoferilor nediciplinați să fie făcută publică, încât pasagerii să aibă acces la ea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnal București
Meteo Chișinău
19,96
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:4,12 m/s
Fri
17
Sat
19
Sun
20
Mon
21
Tue
21
Arhivă Radio Chișinău