Sisteme de irigare automatizată a spațiilor verzi, la Ciocana și Buiucani

  • 16 August 2022 15:19
Sisteme de irigare automatizată a spațiilor verzi, la Ciocana și Buiucani

În septembrie anul curent, în sectoarele Ciocana și Buiucani din capitală vor începe lucrări de instalare a sistemelor de irigare automatizată a spațiilor verzi.

Vasile Efros, șeful Secției amenajare și mediu din cadrul Direcției generale locativ-comunală și amenajare, a precizat pentru IPN că astfel de sisteme urmează a fi instalate pe aliniamentele străzilor Mihail Sadoveanu și Alba Iulia. Lucrările se planifică să fie finalizate la sfârșitul lunii octombrie.

Bugetul prevăzut este de 1,8 milioane de lei. Agenții economici pot depune ofertele pentru licitație în perioada 22 august – 1 septembrie. Va fi declarată câștigătoare compania care va propune cel mai mic preț pentru executarea lucrărilor anunțate.

Sisteme de irigare automatizată în spațiile verzi au fost instalate anterior în mai multe parcuri și scuaruri din capitală, dar și pe strada Calea Orheiului din sectorul Râșcani al capitalei. În prezent astfel de sisteme de irigare se instalează și pe aliniamentele  bulevardului Dacia, sectorul Botanica.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău