Sistare temporară a activității postului vamal „Palanca”

  • 19 Iunie 2018 12:35
Sistare temporară a activității postului vamal „Palanca”

Serviciul Vamal anunță despre sistarea temporară a activității postului vamal ”Palanca” în legătură cu lucrările de construcție a rețelelor de alimentare cu energie electrică și gaze.

Astfel, activitatea acestui post va fi stopată temporar începând de joi, 21 iunie curent, ora 17:00 și până vineri, 22 iunie curent, ora 17:00. „Prin urmare, rugăm persoanele care intenționează să traverseze frontiera prin acest post, să opteze pentru postul vamal ”Tudora”, aflat în proximitate”, se arată în comunicatul Serviciului Vamal.

Amintim că, postul vamal temporar a fost instituit la inițiativa Serviciului Vamal anume pentru asigurarea comodității persoanelor care călătoresc în regiunea Odesa. Reprezentanții Serviciului Vamal mai anunță că darea în exploatare a noului punct comun de control ”Palanca” este preconizată pentru luna decembrie curent. Bugetul proiectului de reconstrucție a PTF Palanca se cifrează la 5,56 milioane de euro, dintre care 4,5 milioane sunt acordate de Uniunea Europeană, iar 1,06 milioane euro – de Guvernul Republicii Moldova. Partenerul de implementare a proiectului este PNUD Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău