SIS a negat din nou implicarea în posibila răpire a fostului judecător din Ucraina Nicolae Ceaus

  • 18 Iunie 2021 16:22
SIS a negat din nou implicarea în posibila răpire a fostului judecător din Ucraina Nicolae Ceaus

Serviciul de informații și securitate (SIS) a negat din nou implicarea în posibila răpire a fostului judecător din Ucraina Nicolae Ceaus. Potrivit INFOTAG, acest lucru este menționat într-un comunicat al instituției, după publicarea raportului comisiei parlamentare de investigare a cazului.

"SIS menționează că așa-numitul document, la care fac referire mijloacele mass-media (că ofițerii SIS-" I." ar putea fi implicați în răpire), reprezintă un fals, menționează instituția.

În acest sens, SIS "solicită verificarea oricăror documente sau informații atribuite instituției, apelând la emitenți întru evitarea dezinformării."

"Investigațiile pe acest caz continuă, iar SIS acordă suport constant organelor de ocrotire a normelor de drept pentru elucidarea tuturor circumstanțelor și stabilirea persoanelor implicate", este specificat în textul comunicatului.

Fostul judecător Nicolai Ceaus a fost răpit în Chișinău, pe 3 aprilie, de către persoane necunoscute. Ulterior, potrivit ministrului de interne Pavel Voicu, polițiștii au găsit transportul folosit în răpire și au identificat pe suspecți. Deputații partidului socialiștilor o acuză de implicarea în răpire, pe președinta Maia Sandu și a SIS.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:87 %
Vint:5,14 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău