”Sinteza săptămânii”, realizator Vasile State

  • 21 Aprilie 2014 19:39
”Sinteza săptămânii”, realizator Vasile State

”Sinteza săptămânii” este un program informativ-analitic. Emisiunea include informații, analize și comentarii în sinteză cu referire la 4-5 probleme sau evenimente de actualitate produse în cursul săptămânii.În cadrul emisiunii are loc disecarea evenimentului pe părțile sale componente care abordează diferitele aspecte ale problemei luate în…

”Sinteza săptămânii” este un program informativ-analitic. Emisiunea include informații, analize și comentarii în sinteză cu referire la 4-5 probleme sau evenimente de actualitate produse în cursul săptămânii.

În cadrul emisiunii are loc disecarea evenimentului pe părțile sale componente care abordează diferitele aspecte ale problemei luate în dezbatere și recompunerea acestuia prin generalizare în contextul actual.

Emisiunea readuce în prim plan subiectele de interes public pentru ascultători printr-o abordare mai profundă a evenimentelor produse în cursul săptămânii. Totodată, ”Sinteza săptămânii” este însoțită de expertize și analize și furnizează elemente suplimentare informațiilor factologice.

Subiectele alese din actualitatea națională, precum și din cea internațională sunt prezentate în toată desfășurarea lor sub formă de relatări, reportaje și interviuri. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău