Singura bursă de specatcole din România promovează, în premieră, artiștii din R.Moldova

  • 17 Iunie 2019 13:07
Singura bursă de specatcole din România promovează, în premieră, artiștii din R.Moldova

Singura bursă de spectacole din România, cea din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS), a început luni și promovează pentru prima dată artiștii din Republica Moldova, în urma urma unui parteneriat cu Institutul Cultural Român, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

„Anul acesta este pentru prima dată când Bursa de Spectacole de la Sibiu și Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu fac un parteneriat strategic cu Institutul Cultural Român în ideea promovării creativității artistice din România și Republica Moldova, în domeniul artelor spectacolului. Scopul acestui parteneriat este de a pune în dialog marile valori culturale românești cu marea creație din Europa și din lume, pentru promovarea acestora, dar și pentru a iniția proiecte ale celor mai importanți artiști și celor mai importante structuri producătoare de spectacole", se arată în comunicat.

Bursa spectacolelor de la Sibiu va avea loc de luni până sâmbătă, fiind un punct de întâlnire între artiști, producători, impresari, directori de instituții culturale, manageri de festivaluri.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău