Sinead O'Connor a anunțat că se retrage din industria muzicală

  • 06 Iunie 2021 19:37
Sinead O'Connor a anunțat că se retrage din industria muzicală

Cântăreața irlandeză Sinead O'Connor a anunțat că renunță la turnee și că se va retrage din industria muzicală anul viitor, confirmând totodată că următorul ei album de studio, "No Veteran Dies Alone", va fi ultimul LP pe care îl va lansa vreodată, informează duminică site-ul contactmusic.com și Agerpres. În vârstă de 54 de ani, artista irlandeză a dezvăluit într-o serie de mesaje publicate pe Twitter că va părăsi industria muzicală deoarece se simte "obosită" și că albumul "No Veteran Dies Alone", așteptat în 2022, va fi ultimul ei material discografic, informează hotnews.ro.

"Vă scriu aici pentru a vă anunța retragerea mea din turnee și din industria muzicală. Am îmbătrânit și sunt obosită. 'NVDA' va fi ultimul meu album. Și nu vor mai exista turnee sau acțiuni de promovare", a scris cântăreața într-un mesaj online, potrivit sursei citate.

Vedeta irlandeză consideră că anunțul ei reprezintă o veste "uluitor de frumoasă", întrucât simte că acesta este momentul potrivit pentru a se retrage din muzică.

"Nu este o veste tristă. Este o veste uluitor de frumoasă. Un războinic știe când el sau ea trebuie să se retragă. A fost o călătorie de 40 de ani. A sosit timpul să pun piciorul în prag și să fac în așa fel încât alte visuri să devină realitate", a adăugat cântăreața.

Sinead O'Connor le-a explicat fanilor ei de pe Twitter că a decis să facă ea însăși acest anunț pe rețeaua de socializare deoarece s-a simțit încurajată de lansarea autobiografiei sale, "Rememberings".

"Îmi cer scuze dacă i-am supărat pe agenții companiilor de rezervări de bilete, pe organizatorii de concerte sau pe manageri din cauza mesajului despre retragerea mea din activitate. Probabil că acea carte m-a făcut să înțeleg că sunt propriul meu șef. Nu am vrut să aștept permisiunea unor bărbați care să-mi spună când pot să fac acest anunț", a precizat vedeta irlandeză.

Recent, Sinead O'Connor l-a acuzat în autobiografia ei pe regretatul cântăreț american Prince că era un admirator al diavolului. Artista irlandeză a devenit cunoscută pe plan mondial după ce a lansat în 1990 un cover după "Nothing Compares 2 U", un cântec din repertoriul starului american. După succesul fenomenal al acelui cover, cântăreața irlandeză a participat la o petrecere organizată de Prince în 1991 în reședința lui din Hollywood.

"No Veteran Dies Alone" va conține șapte cântece și va fi primul album de studio pe care cântăreața Sinead O'Connor îl va lansa după o pauză de opt ani, în prima parte a anului 2022. Precedentul LP al artistei se intitulează "I'm Not Bossy, I'm The Boss" și a fost lansat în 2014
 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
17,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:6,69 m/s
Sun
19
Mon
22
Tue
23
Wed
25
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău