Simona Halep va fi decorată cu cea mai înaltă distincție a statului român

  • 15 Iulie 2019 15:32
Simona Halep va fi decorată cu cea mai înaltă distincție a statului român

Președintele României Klaus Iohannis îi va acorda distincția Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler, cea mai înaltă distincție a statului român, Simonei Halep, se arată într-un comunicat al administrației prezidențiale, informează Digi24.ro.

Administrația prezidențială a anunțat într-un comunicat că Simona Halep va primi cea mai înaltă distincție din stat, „ca urmare a performanței extraordinare obținute la Turneul de Tenis de la Wimbledon, precum și în semn de recunoaștere și apreciere pentru întreaga activitate”.

„Prin dăruirea, devotamentul și profesionalismul său, demonstrate atât pe terenul de tenis, cât și în afara sa, Simona Halep a promovat numele țării noastre în întreaga lume. Simona Halep este un model pentru tânăra generație, iar implicarea sa în popularizarea tenisului în rândul copiilor reprezintă un uriaș câștig pentru sportul românesc” se mai arată în comunicatul Președintelui României.

Administrația prezidențială mai anunță că ceremonia de decorare va avea loc la Palatul Cotroceni, la o dată care va fi comunicată ulterior.

Sursa: Digi24.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău