Simona Halep și-a aflat adversara din turul 3, de la US Open

  • 02 Septembrie 2021 14:20
Simona Halep și-a aflat adversara din turul 3, de la US Open

Simona Halep (13 WTA) a învins-o fără probleme pe Kristina Kucova, scor 6-3, 6-1, și s-a calificat în turul 3 la US Open, transmite DIGIsport.ro.

Potrivit sursei citate, în faza următoare a competiției, sportiva noastră o va întâlni pe Elena Rybakina (20 WTA). Jucătoarea din Kazahstan a trecut în turul doi la US Open de Caroline Garcia, locul 62 WTA, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep și Elena Rybakina s-au mai întâlnit de două ori până acum: în 2019, la Wuhan și în 2020, la Dubai. În China, "Simo" a abandonat în primul set, la 5-4 pentru adversara sa. În Emirate, sportiva noastră s-a impus în 3 seturi, la capătul unui meci de mare luptă, scor 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Simona Halep a recunoscut că cele două victorii obținute la US Open i-au adus un plus de încredere, capitol la care suferea înaintea debutului la New York.

”Este foarte bine că m-am întors aici, anul trecut n-am putut juca. Este extraordinar să pot juca iar în fața spectatorilor, cărora le mulțumesc pentru prezență. Întotdeauna este grozav să joci la US Open, unde atmosfera este deosebită.

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Mă simt mai bine acum, sunt mai încrezătoare. Înaintea turneului eram îngrijorată din cauza problemelor medicale, nu jucasem atâtea luni. E greu să gestionezi presiunea unui Grand Slam, dar cred că mă descurc destul de bine”, a declarat Simona Halep, la Eurosport.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău