Simona Halep s-a accidentat și s-a retras de la Miami, Charleston și Billie Jean King Cup

  • 24 Martie 2022 19:59
Simona Halep s-a accidentat și s-a retras de la Miami, Charleston și Billie Jean King Cup

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a anunțat, joi, într-o postare pe Facebook, că s-a accidentat și se retrage din turneul WTA 1.000 de la Miami, dar și de la cel care se va desfășura la Charleston, precum și din meciul pe care România îl va disputa în Billie Jean King Cup.

''Salut. În timp ce mă antrenam la Miami, ieri, am simțit o durere ascuțită la piciorul stâng. Mă chinuia o problemă la coapsă din semifinala de la Indian Wells, dar speram să mă simt mai bine, însă RMN-ul făcut noaptea trecută a arătat, din nefericire, o ruptură musculară'', a precizat Halep în rețeaua de socializare, potrivit Agerpres.

''Corpul meu are nevoie să se vindece și astfel, voi lipsi de pe teren timp de trei săptămâni. Asta înseamnă că am avut de luat decizia foarte dificilă de a mă retrage de la Miami, Charleston și Fed Cup (fostul nume ale competiției Billie Jean King Cup). Deși este o veste care dezamăgește, îmi păstrez încrederea din acesta debut de an bun și sunt motivată să fac totul pentru a fi pregătită pentru sezonul de zgură. Vă mulțumesc pentru susținerea continuă, printre suișuri și coborâșuri, Simo'', a adăugat fostul lider mondial.

Halep (30 ani, 19 WTA) urma să joace marți contra australiencei Daria Saville (fostă Gavrilova) în turul al doilea la Miami Open.

Simona Halep fusese nominalizată de căpitanul nejucător Horia Tecău în echipa României, alături de Irina Begu, Monica Niculescu și Gabriela Ruse, pentru întâlnirea cu Polonia, programată la Radom, în perioada 15-16 aprilie, în calificările competiției Billie Jean King Cup.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:97 %
Vint:4,12 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău