Simona Halep, decisă să-și schimbe sponsorul de echipament

  • 13 Ianuarie 2018 14:49
Simona Halep, decisă să-și schimbe sponsorul de echipament

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a confirmat discuțiile cu mai multe companii pentru statutul de sponsor de echipament al sportivei noastre, după despărțirea de Adidas, relatează Agerpres.

''Dragi prieteni, în ceea ce privește noul partener tehnic, de îmbrăcăminte, doresc să vă anunț că nu e nimic semnat deocamdată și că managementul meu este încă în discuții cu mai multe companii, iar în momentul în care se va concretiza ceva vă asigur că veți fi primii care veți afla. Partea de outfit este foarte importantă pentru mine și pentru personalitatea mea, de aceea voi face foarte atent alegerile'', a scris într-o postare pe contul său de Facebook.

După Australian Open, Simona Halep va avea alt echipament, fiind la un pas să semneze contractul cu cei de la Nike, potrivit Mediafax.ro. Acordul urmează a fi pe o perioadă de patru ani, sportiva română renunțând la înțelegerea cu Adidas, partener tehnic vreme de patru sezoane, până la finalul lui 2017.

Pe contractul cu Nike mai lipsește doar semnătura Simonei, iar ea ar urma să câștige cu 700.000 de euro mai mult față de ceea ce-i oferea Adidas, adică ar lua 1.700.000 de euro. Oficializarea acordului dintre Halep și producătorul american se va face în cadrul unui eveniment special.

Halep este principala favorită a turneului Australian Open, primul de Mare Șlem al anului, care va începe luni la Melbourne. Simona va juca în primul tur cu australianca Destanee Aiava (17 ani, 193 WTA).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
11,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:94 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău