Simona Halep a câștigat ancheta WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2021

  • 17 Decembrie 2021 10:41
Simona Halep a câștigat ancheta WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2021

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a câștigat ancheta organizată de site-ul WTA pentru cea mai frumoasă lovitură a anului în circuitul profesionist feminin, scrie AGERPRES.

Halep a obținut distincția după ce a câștigat ancheta pentru cea mai frumoasă lovitură a lunii octombrie, cu o minge trimisă în lung de linie care i-a adus punctul de 5-2 în setul al doilea al meciului cu Gabriela Ruse, din primul tur la Transylvania Open. Halep s-a impus cu 6-1, 6-2 și s-a calificat în optimi.

Oponenta sa din finală a fost taiwaneza Su-Wei Hsieh, cu o fază realizată în meciul cu Marta Kostiuk (Ucraina), din primul tur de la Abu Dhabi, la scorul de 2-5, 0-15.

Este pentru a doua oară când Simona Halep câștigă ancheta ''WTA Shot of the Year'', în care s-a mai impus în 2018, cu o mine la fileu în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, la turneul de la Miami, care i-a adus primul ghem din setul decisiv, după ce se impusese în primul act cu 6-3 și îl cedase pe al doilea cu 2-6.

La dublu, trofeul a revenit perechii Luisa Stefani (Brazilia)/Gabriela Dabrowski (Canada), cu o fază realizată în semifinala de la San Jose.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
4,24
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:93 %
Vint:7,2 m/s
Wed
2
Thu
4
Fri
8
Sat
13
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău