Simona Halep a anunțat că își dorește să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

  • 04 Decembrie 2018 15:25
Simona Halep a anunțat că își dorește să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Simona Halep a anunțat, marți, că își dorește să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a privit doar de la televizor ediția de la Rio.

Îmi exprim public dorința de a fi portdrapel în 2020, ar fi o mare bucurie. Cu siguranță o să joc și la dublu. Vreau o medalie și sper să îmi pun toată energia să se întâmple”, a declarat Simona Halep la evenimentul organizat la Casa Olimpică în care a fost anunțat lotul olimpic de tenis al României, anunță Fanatik.

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a ales să nu participe la Jocurile Olimpice de la Rio, de teama virusului Zika. În 2016, port-drapelul României a fost gimnasta Cătălina Ponor.

 "O să fiu aproape de perfecțiune dacă o să iau o medalie olimpică. Îmi doresc să joc bine și la Fed Cup. Este o onoare să fac parte din lotul olimpic, este cea mai mare realizare pentru toți sportivii, îți reprezinți țara, este o emoție diferită și sper să am parte de ea în 2020", a accentuat constănțeanca, potrivit sursei citate.

"Momentul meu unic a fost la Roland Garros, când s-a cântat imnul. A mai frumos moment din viața mea, este cel mai plăcut moment să ți se cânte imnul pe teren", a mai spus Halep.

4 jucători de tenis au purtat drapelul țărilor lor la Jocurile Olimpice de la Rio: Caroline Wozniacki (Danemarca), Rafael Nadal (Spania), Andy Murray (Marea Britanie) și Gilles Muller (Luxemburg).

Sursa: prosport.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
8,85
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău