Simona Halep, ELIMINATĂ în optimi la Wuhan

  • 01 Octombrie 2015 10:05
Simona Halep, ELIMINATĂ în optimi la Wuhan

Simona Halep a fost învinsă de britanica Johanna Konta (scor de 6-3, 3-6, 7-5) în optimile de finală ale turneului WTA de la Wuhan (China), transmite Agerpres.

Simona Halep, numărul doi WTA, a fost învinsă de Johanna Konta, din Marea Britanie, cu scorul de 6-3, 3-6, 7-5, în optimile de finală ale turneului WTA de la Wuhan (China), transmite Agerpres.

Simona, principala favorită a turneului, a condus cu 5-1 în setul decisiv, dar nu a reușit să încheie meciul, Konta revenind incredibil și câștigând după ce și-a adjudecat șase ghemuri consecutiv.

Halep a început slab meciul, a fost imobilă și a nu a găsit soluții pentru loviturile britanicei de 24 de ani, aflată pe locul 66 în lume, scriu jurnaliștii de la Agerpres.

Konta a condus cu 3-0 în primul set, și-a păstrat avantajul, și l-a câștigat cu 6-3, în 34 de minute.

Simona a evoluat mai bine în setul secund, a condus cu 1-0, a fost egalată (1-1), iar apoi s-a desprins la 4-1.

Konta a revenit la 4-3, dar Simona a făcut un nou break și a încheiat setul cu un as, 6-3.

Setul decisiv a început foarte bine pentru reprezentanta noastră, care a avut 2-0, Konta și-a câștigat serviciul (2-1), după care Halep a luat trei ghemuri la rând și a ajuns la 5-1.

A doua jucătoare a lumii nu a fost capabilă să încheie meciul la acest scor, greșind mult și oferindu-i șansa adversarei, o jucătoare foarte bătăioasă, să recupereze punct cu punct, ghem cu ghem, până la rezultatul incredibil de 7-5.

Halep va primi un cec de 26.000 dolari și 105 puncte WTA pentru participarea la Wuhan, iar Konta va juca în sferturi cu americanca Venus Williams.

Înainte de acest meci britanica le-a eliminat pe Andrea Petkovic și Victoria Azarenka.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:89 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău