Silvio Berlusconi este din nou spitalizat

  • 11 Mai 2021 16:03
Silvio Berlusconi este din nou spitalizat

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost spitalizat din nou marți pentru tratarea unor sechele în urma COVID-19, la numai zece zile după ce fusese externat, relatează agențiile AFP și EFE, citate de Agerpres.

În vârstă de 84 de ani, Berlusconi a fost internat în noaptea de luni spre marți în spitalul San Raffaele din Milano, au declarat pentru AFP surse din partidul său Forza Italia, confirmând informații din presă.

El fusese externat pe 1 mai din același spital, unde a rămas internat mai mult de trei săptămâni, de asemenea pentru tratarea sechelelor cu care a rămas după infectarea cu noul coronavirus în septembrie.

În timpul scurs după externare, Berlusconi a rămas la vila sa din Arcore, unde o încăpere i-a fost dotată cu toate echipamentele medicale pentru continuarea tratamentului, potrivit medicului său de încredere Alberto Zangrillo.

Politicianul miliardar, operat pe cord deschis în anul 2016, a fost de mai multe ori internat în spital în ultimele luni, pentru a se trata de COVID-19, de probleme cardiace și în urma unei căzături.

Spitalizările sale repetate au impus amânarea audierilor în procesul în care este acuzat că a încercat să cumpere tăcerea unor martori la petrecerile sale ''bunga-bunga''. Următoarea audiere este programată pentru joi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:5,66 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău